Pagina principala

Producator

Descarca prog

Oferta

Documentatie

Alte servicii

Clienti

Contact

Linkuri utile

Scurt istoric


Cometa SRL este o societate privata cu capital romanesc infiintata in 1990.

Obiectul principal de activitate este productia de soft orientat pe furnizarea de "solutii la cheie" pentru management, contabilitate, gestiune, productie, etc. In sfera de activitate a societatii sunt incluse furnizarea si intretinerea de echipamente (calculatoare, imprimante, etc.), instalarea si configurarea retelelor de calculatoare, configurarea serverelor de internet (WWW, mail, DNS, etc.), constructia de site-uri WEB.

Deviza noastra este: Problemele clientului sunt cele legate de activitatea proprie, problemele informatice sunt ale noastre.

Conform acestui principiu echipa de programatori formata din ingineri, matematicieni si economisti abordeaza si rezolva cu profesionalism, curaj si imaginatie probleme din domeniul software-lui de aplicatie.

Cometa dispune de o puternica echipa de service, care acorda asistenta clientilor sai ori de cate ori apar probleme hard sau soft.

De la infiintare si pana in prezent societatea s-a dezvoltat continuu in paralel cu diversificarea paletei de servicii prin imbnarea experientei si competentei conducerii cu profesionalismul si tineretea echipei.

Intr-o economie dominata de nesiguranta ca furnizorul de servicii IT va disparea maine, cei 20 de ani de experienta reprezinta garantia calitatii si siguranta de care aveti nevoie.