Oferta de pret a sistemului integrat CONTAB SQL - (format PDF - pentru listare pe imprimanta)

        Limitarile variantei gratuite pot fi gasite in sectiunea DOCUMENTATIE la capitolul LICENTE.

        Societatile mici a caror activitate depaseste limitarile versiunii gratuite sunt rugate sa aleaga una din variantele de achizitie prezentate mai jos.

        Societatilor mijlocii si mari contribuabili le recomandam sa solicite firmei producatoare oferta de program ce include personalizari, instruiri, module optionale, cu alte cuvinte un program adaptat necesitatilor clientului.

 

 

Produs

Descriere

Forma cumparare

Modul

Pret

(fara TVA)

Observatii

1.

Contab SQL monopost (programul instalat pe un singur calculator)

Permite tinerea evidentei unui numar nelimitat de: societati, salariati, documente primare, mijloace fixe si permite tiparirea de: Facturi, NIR-uri, Bonuri de consum, Note de predare, Avize de expeditie, este activ retetarul, importul si exportul de date, etc.

Abonament lunar

contabilitate, gestiune, mijloace fixe, salarii (GMS)

 

59 lei

Societatile ce achita abonamentul in avans pentru 10 luni beneficiaza de 2 luni de gratuitate. Sumele lunare (sau anuale) se vor achita prin OP sau mandat postal. Achitarea abonamentului se poate sista in orice moment, in continuare programul va functiona in regimul versiunii gratuite. Dupa o perioada de intrerupere se poate relua achitarea abonamentului si programul va reveni la drepturile versiunii comerciale. Prin trecerea de la o forma de utilizare la alta, nu se pierd datele introduse anterior.

2.

Contab SQL retea

(versiune pentru o retea cu 3 sau mai multe calculatoare)

Permite tinerea evidentei unui numar nelimitat de: societati, salariati, documente primare, mijloace fixe si permite tiparirea de: Facturi, NIR-uri, Bonuri de consum, Note de predare, Avize de expeditie, este activ retetarul, importul si exportul de date, etc.

Abonament lunar

contabilitate, gestiune, mijloace fixe, salarii (GMS)

156 lei (peste 3 calculatoare 50 lei / calculator)

Societatile ce achita abonamentul in avans pentru 10 luni beneficiaza de 2 luni de gratuitate. Sumele lunare (sau anuale) se vor achita prin OP sau mandat postal. Achitarea abonamentului se poate sista in orice moment, in continuare programul va functiona in regimul versiunii gratuite. Dupa o perioada de intrerupere se poate relua achitarea abonamentului si programul va reveni la drepturile versiunii comerciale. Prin trecerea de la o forma de utilizare la alta, nu se pierd datele introduse anterior.

3.

Contab SQL

Cloud computing

in nor

Datele sunt gazduite in datacenter-ul societatii COMETA si pot fi accesate de la orice calculator legat la internet pe baza numelui de utilizator si a parolei

Server comun cu alte firme

156 lei / luna

3 utilizatori inclusi in pachetul de baza si o societate gazduita

(peste 3 utilizatori 50 lei/utiliz/ luna

mai multe societati 50 lei/soc/luna)

Este utila managerilor sau contabililor ce doresc sa acceseze datele societatii atat de la firma, de acasa sau de la punctele de lucru distribuite in teritoriu. Numarul calculatoarelor de pe care poate fi accesata aplicatia este nelimitat, sunt permise maxim 3 conexiuni simultane / utilizator. Se efectueaza salvari zilnice ale datelor.

Stocare SSD pt baza de date < 1Gb si pe SATA pt. Baze de date > 1Gb

Server dedicat

Varianta

1

430 lei / luna

3 utilizatori inclusi in pachetul de baza

(peste 3 utilizatori - 50 lei / utilizator / luna)

Este utila firmelor ce doresc sa-si pastreze datele intr-un mediu securizat, pe un server performant, avand salvari zilnice incluse. Numarul societatilor ce pot fi definite in aplicatie este nelimitat. Numarul calc. de pe care pot fi accesate datele este nelimitat. Accesul este permis pe baza a 3 nume de utilizator, fiecare cu maximum 5 conexiuni simultane. Astfel , se pot conecta simultan 15 persoane folosind 3 nume de utilizator. Aceasta este o solutie mult mai buna decat achizitionarea unui server performant care aduce dupa sine costuri de intretinere si depreciere morala. Stocare SSD.

Varianta

2

156 lei / luna

1 utilizator cu 1 conexiune.

Numarul firmelor este nelimitat. Accesul este permis doar unui singur utilizator. Numarul de statii este nelimitat.

4.

Contab SQL versiunea pentru firme mijlocii si mari

Include personalizare, instruire, preluarea datelor din vechile aplicatii, suport tehnic la sediul clientului, etc.

 

Pentru oferta de pret contactati firma producatoare.

Lista celor mai reprezentative firme mari o gasiti in sectiunea clienti.

5.

Extensii optionale ale versiunii comerciale

Interfata cu casa de marcat fiscala.

Casa de marcat va functiona pe post de imprimanta fiscala, bonul de casa va fi introdus pe calculator, ce va tine evidenta stocurilor in timp real, a preturilor de vanzare, etc. si va fi tiparit pe casa de marcat pentru a se inregistra in memoria fiscala a acesteia.

 

extensie casa marcat (X)

398 lei / calc.

In acest moment programul functioneaza cu urmatoarele modele de case de marcat fiscale: EPSON, ACTIVA, DATECS, OPTIMUS, NOVITUS, EURO (toata gama, ex:HANDY, 2000T, etc.), SAPEL, PARTNER, KARAT MOBIKA, PROGRES, ZEKA XL, ORGTECH, XKUBE, ELTRADE, OPTIMA.

ATENTIE ! Pentru corecta functionare a interfatei este necesar sa aveti driverele casei de marcat. Acestea va sunt puse la dispozitie de furnizorul casei contra cost sau gratuit (in functie de model)

Interfata cu cantare electronice

 

extensie cantar electronic

(Y)

398 lei / cantar

Programul va genera lista cu produse si preturi (PLU) pe care o va transmite cantarului. Bonul cu cod de bare generat de cantar va fi interpretat automat de program, fiind extrase automat greutatea produslui si codul acestuia. In acest moment avem dezvoltata interfata cu cantarele DIGI. La cerere se pot dezvolta interfete si cu alte modele.

Modul consolidare date

 

(H)

Sunati la dep. vanzari

Se adreseaza corporatiilor care

isi desfaoara activitatea prin mai multe firme si doresc obtinerea unor situatii centralizate cu eliminarea soldurilor si a rulajelor reciproce.

Importul soldurilor din vechile aplicatii

Costul importului depinde de complexitatea algoritmului ce urmeaza a fi realizat

Se preiau solduri balante, nomenclatoare de clienti,funrizori, mijlocae fixe, salariati.

Interfata cu dispozitive mobile (smartphone, tableta)

Aplicatia permite culegerea comenzilor clientului, rezervarea produselor, consultrarea stocurilor, incasarea facturilor, consultarea balantei si fisei clientului, introducerea facturilor de furnizori, a bonurilor de consum, NP, inventar, chitante, etc.

59 lei / luna / utilizator (1 conex / utilizator)

Detalii tehnice

Salvare zilnica a datelor

 

 

130 lei / luna

Datele de pe serverul clientului sunt salvate zilnic pe serverul cometa de unde pot fi recuperate la nevoie

Call Center

Punem la dispozitia clientului o centrala telefonica VOIP integrata cu aplicatia de contabilitate

39 lei/

luna/interior

Functii:

- recunoasterea apelantului in functie de datele introduse in sectiunea contact din firme

- afisarea situatiei clientului (facturi restante, fisa client, etc.) in momentul apelului

- tratarea diferita a apeurilor in functie de criteriile stabilite de client (tipul de client, valoarea soldului, etc.)

Automatizari industriale, cladiri inteligente,

sisteme de acces,

sisteme de pontaj

Executam la cerere sisteme de automatizari pentru hale industriale sau cladiri inteligente (controlul accesului, al incalzirii, iluminarii, monitorizare, etc.). Specialistii nostri pot realiza design si productie de cablaje electronice, programare microcontrolere, interfata client pentru telefoane mobile, tablete sau calculatoare.

Trimiteti un email cu descrierea sistemelor pe care doriti sa le implementati pe adresa tehnic@cometa.ro

 

Gazduire server mirror

 

 

240 lei / luna

Severul de mirror va replica in timp real datele introduse pe serverul principal, iar in caz de nefunctionare a acestuia, se poate continua lucrul pe serverul secundar (mirror) pana la remedierea defectiunii serverului primar. Este utila societatilor cu mai multe puncte de lucru a caror activitate nu poate fi intrerupta.

Interfata pentru generarea facturii electronice in format XML pt. retele de magazine: Carrefour, Metro, Selgros, etc.

 

2.980 lei / retea de magazine

Aplicatia permite generarea facturilor in format XML si exportul acestora pe serverele retelelor. Exista mai multi procesatori de facturi pentru fiecare retea de magazine (Ex: Docprocess, Technet, etc.). Inainte de a incheia un contract cu unul din din ei contactati-ne pentru a va asigura ca avem dezvoltata interfata pentru acel procesator.

Interfata pentru culegerea comenzilor electronice in format XML si CSV din Technet, Expert Supplier, etc. pt. retele de magazine: Carrefour, Metro, Selgros, etc.

 

2.980 lei / retea de magazine

Aplicatia culege automat comenzile generate de reteaua de magazine si le le insera in modulul de comenzi al aplicatiei de unde pot fi transformate in nota de livrare si aviz / factura

Importul soldurilor si a nomenclatoarelor din vechile aplicatii

 

Sunati la dep. vanzari

Se pot importa soldurile, stocurile, salariatii, mijloacele fixe, balantele, clientii, furnizorii din fisiere xls, xml, csv, etc.

Personalizarea aplicatiilor

 

Sunati la dep. vanzari

In variantele standard de la pct. 1, 2 3 pot fi adaugate campuri suplimentare, algoritmi specifici, situatii noi, in functie de nevoile activitatii dvs.

 

Achizitionarea unei licente comerciale implica acceptarea urmatorului angajament de licentiere.
Beneficiarii oricarei licente comerciale (punctele 1,2 si 3) primesc suport tehnic telefonic, email sau intenet, upgrade automat la noile versiuni si la modificarile legislative.